Fair Sayari's visie

De toerisme industrie staat op een kantelpunt. De internationaal toerisme industrie was nooit eerder zo groot en nog nooit waren zo veel mensen afhankelijk van toerisme. Tegelijkertijd hebben reizigers steeds meer interesse in langzame en betekenisvolle reiservaringen, resulterend in de nieuwe trend purpose travel. Beide ontwikkelingen dwingen reisorganisaties en andere toeristische ondernemingen om duurzamer te gaan werken terwijl ze nog steeds winst maken.

Het goede nieuws is dat dit niet heel moeilijk is, je moet alleen weten waar te beginnen. Ik geloof dat duurzaamheid is dé manier om een toekomstbestendige toerisme industrie te creëren met een win-win situatie voor iedereen. Ik ben Fair Sayari gestart om duurzaamheid makkelijker te maken voor reisorganisaties én om kennis te delen zodat ze er niet alleen voor staan. Samen bouwen we aan een toerisme industrie die voor iedereen werkt.

Over Anne

Ik ben een gepassioneerde veranderaar en gefascineerd door de toerisme industrie. Ik heb veel gereisd en hierdoor realiseerde ik mij dat ik wil bijdragen aan een toekomst bestendigde toerisme industrie die een positieve impact heeft op mens, dier en milieu.

Ik heb voor Travelife al meer dan 100 bedrijven gecoacht en geholpen met het implementeren van duurzaam beleid in hun bedrijf. Door veel “in het veld” te werken en van verschillende bedrijven te leren, heb ik een goed beeld van de mogelijkheden van duurzaamheid in de toerisme industrie.

Met mijn academische vaardigheden, kennis van de industrie en een nieuwe, innovatieve kijk op de toerisme sector, ondersteun ik organisaties en bestemmingen bij hun duurzame ontwikkeling. Dit doe ik door middel van 1-op-1 consultancy, groepstrainingen en voorbereidingen op audits van certificeringsschema’s zoals Travelife en Green Destinations. Daarnaast schrijf ik blogs om duurzaam ondernemen nét wat makkelijker te maken.

Neem contact op