Travelife voor Touroperators

Travelife voor Touroperators is een vooruitstrevend certificeringsprogramma voor training, management en certificering van duurzame touroperators. Met het online (door GSTC gecertificeerde) rapportagesysteem traint Travelife touroperators in duurzaam toerisme en duurzaam ondernemen. Daarbij steunt Travelife de touroperators in het wereldwijd implementeren van duurzame werkwijzen én certificeert het duurzame touroperators.

Bij duurzaam ondernemen draait alles om toewijding en consistente duurzame werkwijzen. Dit omvat onder andere toeristische producten en services, hoe touroperators hun impact meten en verbeteren en hoe ze hun leveranciers en partners ondersteunen met hun duurzaamheidsproces.

Voor Travelife werk ik als accountmanager en duurzaamheidsadviseur voor de Afrikaanse landen. Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden van touroperators die door het Travelife certificeringsprogramma gaan en help hun met het verbeteren van hun duurzaamheidswerkwijze. Ik werk onder andere ook mee aan het Travelife duurzaamheidsbeleid, los actief problemen op, actualiseer de duurzaamheidsstandaarden, promoot Travelife op de grote toeristische beurzen (WTM Londen & Kaapstad, ITB Berlijn) en ondersteun Travelife in grote onderzoeksprojecten in samenwerking met het CBI en de EU.

Meer weten over Travelife? Klik op onderstaande knop om voor meer informatie.

Naar de website