Bouwen aan een duurzame toerisme industrie die voor iedereen werkt

Toerisme en duurzaamheid zijn een trending koppel. Alhoewel, menig bedrijf denkt nog dat duurzaamheid een winstgevend bedrijf in de weg staat. Maar wat als juist duurzaamheid een bedrijf winstgevend maakt?

Dit is Fair Sayari - ik help je op een praktische manier duurzaamheid te implementeren in je bedrijf.

Hire Fair Sayari

Fair Sayari's diensten

Implementeren van duurzaamheid

Aandacht voor duurzame producten en diensten is één ding, het op zich nemen van een duurzame bedrijfsstrategie is iets heel anders. Ik adviseer je how to practice what you preach en een touroperator te worden die duurzaamheid in acht neemt bij elke beslissing.

Creëren van nieuwe duurzame producten

Omschakelen naar duurzaam toerisme en bewust reizen brengt nogal wat veranderingen met zich mee in het aanbod maar het heeft ook een impact op de manier waarop er wordt gewerkt. Waar begin je? Wat worden je nieuwe focuspunten? Met welke organisaties wil je samenwerken? Ik help je een duurzaamheidsstrategie uit te stippelen zodat jouw bedrijf succesvol en verantwoordelijk werkt!

Certificering

Veel bedrijven eisen tegenwoordig dat hun partners voldoen aan verschillende duurzaamheidsstandaarden en procedures. Dit is waar certificering goed van pas komt. Daarbij helpt certificering in de communicatie en marketing als verificatie dat jouw organisatie zich inzet voor een duurzame toerisme industrie. Dit maakt je ook een aantrekkelijke organisatie van een grote groep reizigers. Ik ben op de hoogte van de verschillende certificaten en wat er gedaan moet worden om aan de standaarden te voldoen.

Communicatie

Je duurzaamheidsstrategie staat als een huis maar hoe vertel je dit aan je doelgroep? Duurzaam toerisme kan een doel op zich zijn, je zult je inspanningen moeten communiceren om naam te krijgen als verantwoordelijke touroperator én betrouwbare partner. Ik adviseer je over het opnemen van je duurzaamheidsstrategie in de marketingcommunicatie zodat het klantbestand uitgebreid kan worden en je daadwerkelijk een verschil kunt maken.

Samenwerken met Fair Sayari

Ik adviseer touroperators en toerisme organisaties en deel mijn kennis zodat zij ook kunnen bouwen aan een toerisme industrie die voor iedereen werkt. Bouw je mee?

Neem contact op