Written by Anne de Jong
Published 03 februari 2020

Best practice case: Bewuste reizigers en reisorganisaties online verbinden

Een online boekingsplatform dat bewuste reizigers en reisorganisaties verbindt om duurzaam toerisme makkelijker te maken én bij te dragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelen. Fair Voyage deelt hun verhaal.

Written by Anne de Jong
Published 08 januari 2020

Duurzame voornemens: het verschil maken voor je reizigers

Tevreden reizigers zijn essentieel voor elke reisorganisatie. Deze blog geeft je 5 aandachtspunten van de customer journey waar je in 2020 op kunt inspelen.

Written by Anne de Jong
Published 11 december 2019

Best practice case: Lokale positieve impact creëren door toerisme

Een best practice case: toerisme gebruiken als middel om een beter leven en toekomst voor lokale gemeenschappen te creëren en het milieu te beschermen. Red Rocks Rwanda deelt hun verhaal.

Written by Anne de Jong
Published 04 augustus 2019

De reden waarom ik met Travelife werk en waarom elke touroperator dit ook moet doen

Duurzaamheidscertificering heeft niet de beste reputatie in de toeristische sector. In deze blog leg ik uit waarom ik met Travelife werk en waarom elke touroperator dat ook zou moeten doen.

Written by Anne de Jong
Published 30 april 2019

11 manieren om je kantoor te verduurzamen

Een duurzaam kantoor heeft een lagere CO2 voetafdruk én vertegenwoordigt een gezonde werkplek. In deze blog geef ik je 11 eenvoudige manieren om je kantoor te verduurzamen.

Written by Anne de Jong
Published 26 maart 2019

Het doel en de impact van CO2 compensatie

Compensatie van CO2 uitstoot wordt vaak aangeboden als de oplossing voor duurzaam reizen. Maar kunnen we duurzaam reizen of een positieve impact maken als we nog steeds CO2 uitstoten? Let's find out!

Written by Anne de Jong
Published 28 januari 2019

7 ontwikkelingen binnen de duurzamer reizen trend

Iedereen heeft het over de duurzaamheidstrends van 2019. Maar wat houden deze precies in? In deze blog geef ik je 7 ontwikkelingen inclusief richtlijnen hoe je hierop kunt inspelen.

Written by Anne de Jong
Published 21 januari 2019

Verantwoordelijk toerisme: een nieuwe manier van zinvol ondernemen

Duurzaamheid had vroeger een hoog geitenwollensokkengehalte maar het saaie imago vervaagt langzaam. Het past meer en meer in de bewuste levensstijl die veel mensen tegenwoordig hebben.